recent posts

banner image

Steam'in Aylık Kullanıcı Sayısı Açıklandı



steam aylık kullanıcı sayısı

Oyunseverlerin yakından bildiği ve en az bir kere ziyaret ettiği oyun platformu Steam, alanında neredeyse rakipsiz olarak yoluna devam ediyor. Her yıl, bir önceki yıla göre aktif kullanıcı sayısını arttıran ve kendini geliştiren Steam, 2017 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Büyük oyun yapım şirketlerinin haricinde, bağımsız ve gelişmekte olan yapımcıların da yanında duran ve onlara destek olan Steam'i ne kadar kullanıcı takip ediyor? Açıklanan verilere göre Steam kullanıcı sayısını her geçen gün arttırıyor.

Steam Aktif Kullanıcı Sayısı Ne Kadar?

steam aylık kullanıcı sayısı

Indigo 2017'de Steam'i temsilen yer alan Alden KrollValve şirketi adına açıklamalar yaptı. Açıklamalarında Steam'le ilgili istatistikleri de açıklayan Kroll, Steam’in günlük 33 milyon, aylık ise 67 milyon aktif kullanıcısının bulunduğunu dile getirdi. Steam, 2016 Ocak'dan bu yana da 26 milyon civarında da yeni müşteri çekmeyi başardı. 2015 senesinde aynı anda sisteme giren oyuncuu sayısı 8.4 milyondu. 2017 senesine gelindiğinde ise bu rakam 14 milyona yükseldi.

Açıklanan veriler, Steam'in hızla yükselerek yoluna devam ettiğini gösteriyor. Sık sık yaptıkları kampanyalar, indirimli ve ücretsiz ürünler de elbette bu yükselişte önemli. Şunu da belirtmek gerekir ki; bu istatistiklerde çevrimdışı oyuncular bulunmuyor. Onları da dahil ettiğimizde Steam'in kullanıcı sayısının çok daha yüksek olduğunu da söyleyebiliriz.
Steam'in Aylık Kullanıcı Sayısı Açıklandı Steam'in Aylık Kullanıcı Sayısı Açıklandı Reviewed by Abdulhamit Ekşioğlu on Temmuz 13, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.